Lancering nieuwe website. Verhalen centraal

Op 27 augustus lanceerde het Van Gogh Museum zijn geheel vernieuwde website. In de nieuwe opzet staan de verhalen over het leven en werk van Nederlands bekendste kunstenaar centraal. Bezoekers kunnen verschillende thema’s over het werk en leven van Van Gogh ontrafelen. Op de website is vanzelfsprekend de hele collectie van het museum te vinden. Je kunt inzoomen op details en beelden delen via social media. De uitgebreide collectiedatabase is via verschillende ingangen te doorzoeken: bijvoorbeeld op genre, plaats, onderwerp of jaartal. De heldere hoofdnavigatie is verdeeld in drie hoofdonderwerpen: Bezoek het museum, Ontmoet Vincent en Over het museum. De website is volledig responsive en geschikt voor alle devices.