Animatiefilmpje bij ‘Famille van Camille’

Bij het onderwijsprogramma Famille van Camille is nu ook een zeer tot de verbeelding sprekende animatie verschenen. De animatie is te zien op de website van het Van Gogh Museum.

Coco en Jojo
In het grappige filmpje is te zien hoe Coco en Jojo, die ook in de theatrale rondleiding de hoofdrol spelen, vanuit Frankrijk op de brommer vertrekken naar Amsterdam. De animatie is gemaakt onder regie van Daan Velsink, en is een productie van Frame Order. Het animatiefilmpje trok veel aandacht op het internationale Klik! Amsterdam Animation Festival

Famille van Camille
In februari was de première van de nieuwe theatrale rondleiding Famille van Camille. De spannende rondleiding is bedoeld voor kinderen uit groep 3 tot en met 6. Het lesmateriaal is gratis te downloaden van de website van het Van Gogh Museum.